μπετονιέρες
Μη κατηγοριοποιημένο

Χρήσιμες πληροφορίες για την μπετονιέρα

Χρήσιμες πληροφορίες για την μπετονιέρα

 

Η εταιρία μας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ , εξειδικεύεται στην κατασκευή της μπετονιέρας, πάνω από 20 χρόνια. Οι μπετονιέρες μας χαρακτηρίζονται από την τεχνογνωσία , την αρίστη ποιότητα , την αντοχή τους στο χρόνο και είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της αγοράς.

Κατασκευάζουμε ηλεκτρικές μπετονιέρες, βενζινοκίνητες μπετονιέρες και άνευ κινητήρα, με χωρητικότητα από 125Lt έως 240 Lt. Ο κάδος περιλαμβάνει πλήμη και πλέγματα για την μέγιστη ανάμειξη των υλικών στον καλύτερο δυνατό χρόνο. Επίσης,  ένα πολύ σημαντικό τεχνικό χαρακτηριστικό που έχουν οι μπετονιέρες μας είναι ο μειωτήρας, που διευκολύνει την περιστροφή του κάδου και κάνει πιο εύκολη την χρήση της. Ο ποδομοχλός βοηθάει να κλειδώσει ο κάδος και να κρατηθεί στην κλίση / θέση που επιθυμεί ο χειρίστης.

Σεβόμενοι τους πελάτες μας , είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως για την ασφαλή λειτουργία της μπετονιέρας , ο χειριστής υποχρεούται να είναι σε ασφαλή απόσταση από τα κινούμενα μέρη της μπετονιέρας και  να χρησιμοποιεί όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας, όπως είναι τα γάντια και τα  γυαλιά προστασίας.

Για να εξασφαλίσουμε την ορθή και μακροχρόνια λειτουργία της μπετονιέρας συστήνεται μετά από κάθε χρήση να καθαρίζεται με άφθονο νερό μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα (ΠΡΟΣΟΧΉ : η μπετονιέρα δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένη με την παροχή ρεύματος ) και να γίνεται συντήρηση σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν η μπετονιέρα είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να αποθηκεύεται σε στεγνό και καθαρό μέρος ώστε να αποφευχθεί η διάβρωση της.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.