Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ηλεκτρονική πλατφόρμα συνεργατών B2B της επιχείρησης ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, με ΑΦΜ 082101237 που εδρεύει στην οδό ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ , ΒΙ.ΠΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, Τ.Κ. 57013, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας www.lazaridis-n.gr, και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 2310 682557.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην συνέχεια. Η πλοήγησή σας στο www.lazaridis-n.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρία μας, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να σταματήσει την επίσκεψη, τη χρήση της ιστοσελίδας καθώς επίσης και να απέχει από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συνεργατών (B2B).

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρία μας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.lazaridis-n.gr , σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.
Η εταιρία μας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή (συνολικά ή διαζευκτικά), μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ιστοσελίδας της, παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της παρούσης ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.
1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ
H εταιρία μας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, , δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την εγκυρότητα και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.lazaridis-n.gr, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχόμενων πληροφοριών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας . Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.
2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Η ιστοσελίδα www.lazaridis-n.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, η οποία είναι και ο διαχειριστής της ιστοσελίδας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου, καθώς και των συναφών διεθνών συμβάσεων. Το περιεχόμενο αυτό περιλαμβάνει στο σύνολο του περιεχομένου, χωρίς περιορισμό, κείμενα, εικόνες, σχέδια, γραφικά, βίντεο, και παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που ανήκουν στο διαχειριστή ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται στην ιστοσελίδα ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων, τα οποία άπαντα προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή, downloading, η αναδημοσίευση, ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων, η μετατροπή με κάθε τρόπο, η αναπαραγωγή (ολική ή μερική), του περιεχομένου του ιστιοτοπου www.lazaridis-n.gr με τον οποιοδήποτε τρόπο και μέσο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή της εταιρίας. Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω η εταιρία ρητώς επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί σε αυτήν.
3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η εταιρία ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, , αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Επίσης, έχει προβεί σε όλες της απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένη με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ) και να είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των πληροφοριών, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε τα στοιχεία της εταιρίας σας, όπως ΑΦΜ , ΔΟΥ, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό τηλεφώνου σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, κλπ. Επίσης, θα πρέπει να ορίσετε ένα άτομο που θα είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας.
4. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η εταιρία ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πληροφορίες κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών προϊόντων, φωτογραφιών και τιμών που περιέχονται στις ιστοσελίδες της ως προς την ορθότητα, την πληρότητα και / ή την ενημερότητά τους, οι οποίες και θεωρούνται απλά ενδεικτικές. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση της εταιρίας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, για οποιαδήποτε αποζημίωση που γίνεται απαιτητή λόγω ανακρίβειας, ατέλειας ή έλλειψης επικαιροποίησης των πληροφοριών που παρέχονται στις ιστοσελίδες της καθώς και οποιαδήποτε υποχρέωση για αποζημίωση που απορρέει από κάθε πιθανή παρερμηνεία των παρεχόμενων πληροφοριών από το χρήστη και δεν φέρει καμία υποχρέωση για αποζημίωση που απορρέει από οποιαδήποτε κακή χρήση των παρεχόμενων πληροφοριών από το χρήστη. Δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επιφυλάσσεται η εταιρία ρητώς του δικαιώματος τροποποίησης, συμπλήρωσης ή διαγραφής τμημάτων των επιμέρους σελίδων ή στο σύνολο, ή της προσωρινής ή οριστικής διακοπής χωρίς προειδοποίηση.
5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ
Όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύονται από στην ιστοσελίδες της εταιρίας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, . θα παρέχονται στο χρήστη –εκτός κι αν υπάρχει αντίθετη δήλωση– δωρεάν. Επιτρέπεται σε κάθε χρήστη να χρησιμοποιήσει και να τεκμηριώσει τις προσφερόμενες πληροφορίες ανάλογα με τις προσωπικές του / της ανάγκες. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των πληροφοριών, και ειδικά οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, μετατροπή ή ενσωμάτωση αυτών σε οποιασδήποτε μορφής έκδοση ή διαφήμιση επιτρέπεται μόνο με την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της εταιρίας.
6. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ/ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ
Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lazaridis-n.gr για:
1) αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιονδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Εταιρία ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου. 2)αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π. 3)αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας). 4) αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους
5)αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών. 6) ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων. 7)παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο. 8)συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. Επίσης συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, οι μέτοχοι και άλλοι συνεργάτες της Επιχείρησης δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν τον ιστότοπο της Επιχείρησης. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.
7. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ /ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ
Η χρήση του ιστότοπου από εσάς θα πρέπει να κινείται εντός των πλαισίων που θέτει ο νόμος, η καλή πίστη, τα συναλλακτικά και τα χρηστά ήθη, δίχως να παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής μας ιδιοκτησίας ή τα δικαιώματά μας που απορρέουν από το δίκαιο προστασίας βάσεων δεδομένων, όπως περιγράφονται στους όρους χρήσης. Απαγορεύεται να τροποποιήσετε, ανεβάσετε, δημοσιεύσετε ή μεταδώσετε με άλλο τρόπο οποιοδήποτε περιεχόμενο μέσω της ιστοσελίδας www.lazaridis-n.gr χωρίς γραπτή έγκριση. Επίσης, συμφωνείτε: 1) να διαφυλάσσετε την ασφάλεια του κωδικού πρόσβασης και της αναγνώρισής σας και να συντηρείτε και 2) να ενημερώνετε έγκαιρα τα Δηλούμενα Στοιχεία και όσες πληροφορίες παρέχετε στην εταιρία μας, ώστε να είναι πάντα ακριβή, τρέχοντα και πλήρη.

8. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ / ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Οι χρήστες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια και αλήθεια των προσωπικών, εταιρικών στοιχείων και πληροφοριών που ανακοινώνουν στην εταιρία ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, με κάθε μέσω επικοινωνίας και την εξουσιοδοτούν πλήρως να προβαίνει σε έλεγχο αυτών με κάθε πρόσφορο και νόμιμο μέσο.
9. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ
Οι τιμές χονδρικής των προϊόντων παρέχονται από την εταιρία μας, μόνο σε συνεργάτες της αφού πρώτα έχει υπάρξει ενεργοποίηση του κωδικού εισόδου χρήστη και αποδοχή των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ όπως ορίζονται. Δίνοντας μια παραγγελία μέσω αυτών της ιστοσελίδων ή χρησιμοποιώντας αυτές τις ιστοσελίδες με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δεσμεύετε σε συμφωνία με την εταιρίας μας, το νομικό πρόσωπο που εκπροσωπείτε. Σε περίπτωση που δεν εκπροσωπείτε νομικό πρόσωπο η που δεν έχετε κατάλληλη εξουσιοδότηση από νομικό πρόσωπο παρακαλείστε να μην χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιστοσελίδες.
10. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ
Η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.lazaridis-n.gr, είναι στην διακριτική ευχέρεια της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, παρέχεται δε μέσω κωδικών (username και password), τους οποίους αποστέλλει η ΕΤΑΙΡΙΑ στους πελάτες που επιθυμεί (αφορά μόνο χονδρική πώληση).

11. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΈΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (B2B)
Η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρία μας, είναι στην διακριτική ευχέρεια της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, παρέχεται δε μέσω κωδικών (username και password), τους οποίους αποστέλλει η ΕΤΑΙΡΙΑ στους πελάτες που επιθυμεί (αφορά μόνο χονδρική πώληση).
12. ΧΡΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ
Ο χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την εξασφάλιση κωδικών και την αποφυγή κάθε ανάρμοστης συμπεριφοράς όσον αφορά στη χρήση τέτοιων κωδικών που πιθανόν να έχει λάβει για χρήση στο δικτυακό τόπο. Στην περίπτωση που ο χρήστης ανακαλύψει ότι ο κωδικός του έχει διατεθεί ακούσια σε οποιοδήποτε τρίτο άτομο που δεν έχει δικαιοδοσία ή ότι υφίσταται κίνδυνος κακής χρήσης, οφείλει να ενημερώνει άμεσα την εταιρία ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, έτσι ώστε να αποκλειστεί η πρόσβαση στον εν λόγω κωδικό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για καταβολή αποζημίωσης για την κακή χρήση οποιουδήποτε Προσωπικού Κωδικού. Επιπλέον, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς να υποχρεούται να διευκρινίσει τους λόγους, να ακυρώσει ή να περιορίσει το δικαίωμα πρόσβασης του Χρήστη στην περιοχή που προστατεύεται με κωδικό αποκλείοντας τα Δεδομένα Χρήστη.
13. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Για την εταιρία μας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές είναι μέγιστης σημασίας, έτσι λαμβάνουμε υπόψιν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες (μέσω ιστοσελίδας, τηλεφωνικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο) που σχετίζονται με τα προσωπικά σας δεδομένα και τις συναλλαγές είναι ασφαλείς και απόρρητα.
Η εταιρία μας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Η ασφάλεια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας B2B επιτυγχάνεται με τα με τους παρακάτω τρόπους
I. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο Standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites).
II. Αναγνώριση του πελάτη με κωδικούς email ή username και Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password) οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα.
Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας στο τηλέφωνο 2310682557, διαφορετικά η εταιρία μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποσυνδεστε από την ηλεκτρονική πλατφορμα
III. Η εταιρια μας καταβαλει κάθε προσπάθεια να διατηρήσει τις ιστοσελίδες της καθαρές από ιούς, αδυνατεί να παρέχει οποιαδήποτε εγγύηση ότι δεν θα προσβληθεί από ιούς. Ο κάθε Χρήστης, για δική του προστασία, πρέπει να κάνει τις δέουσες ενέργειες για να εξασφαλίσει τα κατάλληλα μέτρα.

14. ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στο www.lazaridis-n.gr.gr και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή/και τήρηση προθεσμίας.
Στις τιμές όλων των προϊόντων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ, δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., ούτε το κόστος των μεταφορικών εταιριών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.
Τα προϊόντα που πωλούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι διαθέσιμα πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρίας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 1 εργάσιμης ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σου για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σου παραδοθεί το προϊόν.
Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.
Τα χρώματα των προϊόντων στις φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν.
Παρότι η περιγραφή των προϊόντων μας είναι αναλυτική και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προϊόντος, καθώς προσπαθούμε να αποδώσουμε όσο γίνεται πιο πιστά τα χρώματα στις φωτογραφίες, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε. Στην περίπτωση αυτή, σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα οκτώ (8) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρήματων, υπό τον όρο να μας ενημερώσετε άμεσα, το αργότερο την επόμενη ημέρα από την παραλαβή του προϊόντος.
15. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρία μας www.lazaridis-n.gr διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής :
Α) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ – Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα όπως και τα έξοδα μεταφοράς στην μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, την οποία θα μας δηλώστε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Β) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ – Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας. Εν συνεχεία θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή είτε μέσω e-mail στο sales@lazaridis-n.gr.
16. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ -ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο συνεργάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του, εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@lazaridis-n.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 2310 682557.
17. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΊΌΝΤΩΝ
Ο πελάτης υποχρεούται να ελέγξει άμεσα το προϊόν που παρέλαβε και να ενημερώσει για οποιοδήποτε ελάττωμα την ημέρα που το παρέλαβε ή το αργότερο την επόμενη μέρα. Μετά το πέρασμα αυτού του χρονικού περιθωρίου, ο πελάτης αποδέχεται το προϊόν και οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί μεταγενέστερα είναι ευθύνη δική του και η εταιρία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρία μας. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί μας στο 2310682557 αν θέλει να επιστρέψει τα προϊόντα. Η εταιρία δεν αναλαμβάνει ευθύνη σε περίπτωση που το προϊόν υποστεί φθορά στην μεταφορική εταιρία.
Λυπούμαστε, αλλά δεν δεχόμαστε επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες
18. ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους
I. παραλαβή από τον χώρο μας, (ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΒΙ.ΠΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:30 έως 15:30.
II. με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας εντός 1-3 εργάσιμων ημέρων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον παραλήπτη.
III. με δικό μας μεταφορικό μέσο και άνευ χρέωσης – σε ορισμένες περιοχές της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και της ΘΡΑΚΗΣ και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως

19. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (NEWSLETTERS)
Η εταιρία ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email και μπορεί να κάνει χρήση των δεδομένων σας για την ενημέρωσή σας για προσφορές, νέα προϊόντα, καθώς και κάθε τι άλλο που σχετίζεται με τη λειτουργία και οργάνωση της εταιρίας μας. Η ενημέρωση, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε (εγγραφή νέου μέλους ή εγράφη στα newsletter ή δια του τηλεφώνου). Η εταιρία δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο μέλλον ενημερώσεις/newsletter από την εταιρία μας μπορείτε να το δηλώσετε αποστέλλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@lazaridis-n.gr
20. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης.
Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε μέσω email στο info@lazaridis-n.gr και να ζητείται την διακοπή & παύση αυτής της διαδικασίας. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
21. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
To www.lazaridis-n.gr δεν ευθύνεται για κανενός είδους ζημία του χρήστη/πελάτη (θετική ή αποθετική), ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενης κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης ή άλλης ζημίας τυχόν προκύψει από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, καθυστέρηση ή αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών, από τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης και οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.
22. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (Links)
Η ιστοσελίδα www.lazaridis-n.gr ενδέχεται να εμπεριέχει συνδέσμους (links) οι οποίοι οδηγούν τους χρήστες σε άλλους δικτυακούς τόπους. Η εταιρία δεν έχει τη δυνατότητα ελέγχου των διαδικτυακών αυτών τόπων και , ως εκ τούτου, σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή/και μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενο. Η εταιρία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου.
23. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
Η εταιρία ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της και να αξιώσει αποζημιώσεις για τους μετόχους ή τους συνεργάτες της σε περίπτωση εκ μέρους σας παραβίασης των Όρων Χρήσης η των δικαιωμάτων συνεργαζόμενων εταιριών ή τρίτων.
24. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ- ΔΙΑΦΟΡΑ
Η παρούσα σύμβαση υπόκειται στην ελληνική νομοθεσία. Η επιχείρησή μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις ζημίες κάθε είδους, υλικές ή άυλες, που μπορεί να προκύψουν από κακή χρήση των προϊόντων που πωλούνται. Η ευθύνη της επιχείρησής περιορίζεται στο ποσό της παραγγελίας και δεν μπορεί να κατηγορηθεί για απλά σφάλματα ή παραλείψεις που μπορεί να συμβούν, παρά όλες τις προφυλάξεις που λαμβάνονται κατά την παρουσίαση των προϊόντων.
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού τόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του κοινωνικού και οικονομικού σκοπού του δικαιώματος. Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς που θα προκύψει μεταξύ των συμβαλλομένων μερών σχετικά με την ερμηνεία ή εκτέλεση των παρόντων Όρων ή εξ αφορμής αυτών, θα επιλύεται από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.