Εργοστάσιο κατασκευής χειραμαξών

Η εταιρία ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1957 από τον Λαζαρίδη Νικόλαο ως  ατομική επιχείρηση με αντικείμενο την κατασκευή χειράμαξας. Το 1987 αλλάζει νομική μορφή και μετατρέπεται σε ομόρρυθμη εταιρία. Το έτος 1998 αποτελεί σταθμό στην επιχείρηση καθώς προχώρησε στην κατασκευή της μπετονιέρας, γεγονός που την καθιέρωσε στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, έχει ως κύριο αντικείμενο την κατασκευή χειράμαξας, δίτροχου μεταφοράς, μπετονιέρας και την εμπόρια βιομηχανικών προϊόντων. Με την πολυετή και ανοδική της πορεία, συνδέθηκε με την άριστη ποιότητα στα προϊόντα της, την τεχνογνωσία και τον σεβασμό προς τους πελάτες της και τους προμηθευτές της , γεγονός που την κατατάσσει σε μια από τις πλέον καταξιωμένες και αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο με πελάτες σ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και την επωνυμία της συνώνυμο της ποιότητας.

Στόχος μας είναι να είμαστε διπλά σας με

-την αναβάθμιση των προϊόντων μας

– την κατασκευή νέων προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς

-την καλύτερη εξυπηρέτηση σας,

-και το σημαντικότερο,  την διατήρηση των ανταγωνιστικών τιμών μας

Η επιχείρηση εδρεύει στην Βιομηχανική περιοχή Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις, όπου στεγάζονται τα γραφεία μας και ο χώρος παραγωγής

Απασχολεί μόνιμο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και διαθέτει τον κατάλληλο βιομηχανικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η άριστη ποιότητα και αντοχή των προϊόντων.

Η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα σε ορισμένους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω μεταφορικής εταιρίας της επιλογής σας.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.