ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B2B

Σας επισημαίνουμε πως η χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας B2B αφορά αποκλειστικά την χονδρική πώληση και είναι απαραίτητη η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης και τη συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων, όπως αναλυτικά αναφέρονται. Η εταιρία μας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει την ιδιότητα του μέλους σε περίπτωση οποιασδήποτε φύσεως παραβίασης των όρων του παρόντος και κατά συνέπεια να μην του επιτραπεί η είσοδος και η χρήση της πλατφόρμας. Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος Β2Β, θα προσπαθήσουμε να απλουστεύσουμε την διαδικασία παραγγελίας για τους πελάτες χονδρικής πώλησης.
Διαδικασία:
Πριν την χρήση του Β2Β θα πρέπει να κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ στον σύνδεσμο «ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ» , θα χρειαστεί να συμπληρώσετε αναλυτικά τα νομικά στοιχεία της εταιρίας σας. Εφόσον τα στοιχεία σας είναι έγκυρα, η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας γίνεται εντός 24 ωρών, όπου και θα λάβετε την επιβεβαίωση με email , που θα αναγράφονται το username και ο κωδικός πρόσβασης – ο κωδικός πρόσβασης είναι προσωπικός, ώστε να αποφεύγεται η παράνομη χρήση των υπηρεσιών από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Εάν χάσετε ή ξεχάσετε τον κωδικό σας, μπορείτε να τον ανακτήσετε κάνοντας αίτηση ”Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;” και θα σας σταλεί ένας νέος κωδικός στο email σας.
Μόλις λάβετε την επιβεβαίωση με email, μπορείτε να συνδεθείτε στο πεδίο «ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ». Εφόσον, συνδεθείτε στην πλατφόρμα συνεργατών, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οπού περιλαμβάνει τις αναλυτικές πληροφορίες και τιμές των διαθέσιμων προϊόντων ώστε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και να τα τοποθετήσετε στο καλάθι των αγορών σας.
Αφού έχετε επιλέξει τα προϊόντα και την ποσότητα που επιθυμείτε. Στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο «Καλάθι» στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης σας. Ελέγξτε τα προϊόντα και τις ποσότητες και προχωρήστε στην επιλογή «ΤΑΜΕΙΟ».
Εάν χρειαστεί συμπληρώστε τα στοιχεία χρέωσης- παράδοσης και πατήστε την επιλογή «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ».
Επιβεβαίωση/ενημέρωση παραγγελίας:  Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας,  θα λάβετε το σχετικό email επιβεβαίωσης. Στην συνέχεια θα πρέπει να προ εξοφληθεί το ποσό της παραγγελίας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στο sales@lazaridis-n.gr  ή απαντώντας στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δε λάβετε σχετικό email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας χωρίς καθυστέρηση στο 2310 682557.

Ολοκλήρωση Παραγγελίας:
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Παραστατικά Πώλησης: Σε όλες τις παραγγελίες εκδίδουμε τιμολόγιο – δελτίο αποστολής όπου συνοδεύουν το δέμα σας.
Ακύρωση Παραγγελίας: Ο συνεργάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέχρι και 1 ημέρα πριν από την προσυμφωνημένη ημερομηνία αποστολής των προϊόντων Μετά το πέρας του παραπάνω χρονικού διαστήματος, η παραγγελία θα παραδοθεί στον παραλήπτη, και αν ο παραλήπτης εξακολουθεί να μην επιθυμεί το προϊόν, αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για να στείλει το προϊόν πίσω στην εταιρία.
Σε περίπτωση που προκύψει κάποια εκκρεμότητα στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει.
Αν διαπιστώσετε κάποιο σφάλμα πριν ή/και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας καλούμε να αποστείλετε σχετικό email στο info@lazaridis-n.gr ή/και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 682557
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφόσον διαπιστώσετε σφάλμα σας καλούμε να μην προχωρείτε στην αποστολή αιτήματος παραγγελίας πριν την ειδοποίηση της εταιρίας μας και την αποσαφήνιση του συγκεκριμένου θέματος.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρία μας
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ για συνεργάτη σας!