0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2310682557-58 | 6942815399

ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: Δευ-Παρ 07:30-15:30

Εταιρεία

Εταιρεία

 • Το 1957, ο Νικόλαος Λαζαριδης, ίδρυσε μια ατομική επιχείρηση όπου ασχολήθηκε με την κατασκευή χειράμαξας. Τριάντα χρόνια αργότερα (1987), η εταιρεία άλλαξε νομική μορφή και μετατράπηκε σε Ο.Ε. Η επιχείρηση ακολούθησε μια ανοδική πορεία με την συνεχομένη ανάπτυξη της και εξέλιξη της, με πελάτες σ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Σταθμός στην πορεία της αποτέλεσε το έτος 1998, καθώς προχώρησε στην κατασκευή μπετονιέρας, γεγονός που την καθιέρωσε στην αγορά του χονδρικού εμπορίου. Η εταιρεία έχει ως κύριο αντικείμενο την κατασκευή χειράμαξας/ καρότσι οικοδομής, δίτροχου μεταφοράς κιβωτίων και μπετονιέρας, την εμπορία βιομηχανικών ειδών και την ενασχόληση της με τις εισαγωγές και τις εξαγωγές.

  Στόχος της αποτελεί η διατήρηση και η βελτίωση των προϊόντων σε συνάρτηση με τις συμφέρουσες τιμές, την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, που εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου συνεργασίες - συναλλαγές, και τόσα χρόνια την κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους του είδους.

  Η επιχείρηση Νικόλαος Λαζαριδης & Σια ΟΕ, είναι μια εταιρεία που με την πολύχρονη εμπειρία της συνδέθηκε με την άριστη ποιότητα στα προϊόντα της, την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και τον σεβασμό προς τους πελάτες της και τους προμηθευτές της.

  Η εταιρεία απασχολεί μόνιμο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και διαθέτει τον κατάλληλο βιομηχανικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η άριστη ποιότητα και αντοχή των προϊόντων.

  Η επιχείρηση εδρεύει στην Βιομηχανική περιοχή του Ωραιοκαστρου, Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις, όπου στεγάζονται τα γραφεία μας και ο χώρος παραγωγής.